F1-Archív: Leclerc győz, Raikkönen és Massa visszavonul

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


F1-Archív: Leclerc győz, Raikkönen és Massa visszavonul

2014: A Honda 2016-tól készen áll más csapatoknak is motort szállítani, miután az első évben csak a McLarenre koncentrál. Yasuhisa Arai motorsportfőnök emellett elmondta, hogy a Honda továbbra is komolyan érdeklődik a Formula-1 iránt, és hosszú távú elkötelezettséget terveznek a sportágban.
2013: A Mercedes-Benz bejelenti, hogy Nico Rosberggel egy új, több évre szóló szerződést kötött. A csapat arról számolt be, hogy Rosberg hosszú távú partnerként lesz jelen a csapatnál, és fontos szerepet játszik az autó és a csapat fejlesztésében.
2012: A Ferrari elismeri, hogy a 2012-es szezon nem úgy alakult, ahogyan azt tervezték. A csapat vezetői kijelentették, hogy hibáikat önállóan kell megoldaniuk és fejlődniük kell a jövőben. Ugyanakkor a Ferrari továbbra is elkötelezett a Formula-1 iránt, és biztos abban, hogy képesek lesznek visszatérni a győzelem útjára.
2011: A Red Bull csapata teljes mértékben elégedett az 2011-es szezonban elért teljesítményével. A csapatvezetők elismerik, hogy az eredmények köszönhetőek a csapat kemény munkájának és a versenyzők kitartásának. A Red Bull célja továbbra is a világbajnoki cím megvédelmezése és a győzelem megszerzése minden versenyen.
2010: A Williams csapata jelentős fejlődést ért el az 2010-es szezonban. A csapatvezetők kiemelik a versenyzők teljesítményét és azt mondják, hogy büszkék arra, amit elért a csapat. A Williams célkitűzése az, hogy versenyképes maradjon a Formula-1-ben és folyamatosan fejlessze az autóit és technológiáját.

Tovább a cikkhez

Forrás: Formula.hu

Kapcsolódó bejegyzések